Profiltekst få hjælp her til at skrive en god profil tekst

Nanna 9. februar 2017 Kommentarer lukket til Profiltekst få hjælp her til at skrive en god profil tekst
Profiltekst få hjælp her til at skrive en god profil tekst

Hjælp til at skrive en god profiltekst finder du her

Findes din partner derude mellem pixel og bit
Lad os hjælpe dig med at finde en partner på internettet, eller brug tipsene gratis på denne side.
Forskere på Harvard Universitet konkluderer, at datere, der mødes på internettet, før de mødes i virkeligheden oplever en meget bedre første dating, end hvis de bare datede uden først at mødes på nettet.
Vi vil gøre det de andre ikke gør. Vi tilbyder at hjælpe dig med at lave en profiltekst.
Man skal ikke være ublu og profitere på folks ensomhed ved at lægge hindringer ind, for at folk kan mødes hurtigt uden alt for mange ’dikke darer’.
Mangel på chatrum, virtuelle miljøer, høje gebyrer for at få kontakt til profiler, eller hvad man kan finde på, er ikke os.

online dating
Vi vil på denne side i stedet hjælpe dig med at lave en profiltekst i forbindelse med en dating profil. Her finder du også råd og vejledning om at finde dates på internettet. Det gælder for så vidt både singler, og de der er så ensomme i et forhold, at de har behov for at finde en anden partner, enten som et nyt forhold eller en sexkontakt. Mange finder at sex ved siden af ens forhold kun er et ekstra krydderi på ens eget forhold. Nogle tænder ligefrem på det.
Hvis du vil finde dig en partner i udlandet, bør din profiltekst være på korrekt engelsk.
Vores målgrupper er alle lige fra studerende til dem, der befinder sig i midten af livet. Alle har brug for en god profiltekst og det er noget andet en den klassiske kontaktannonce i den trykte avis:
Sådan skal en profiltekst ikke være:

”Ensom dame fyrre år, lille og buttet med mørkt

og krøllet hår. Min vægt tør jeg ikke skrive om, men jeg

savner dig at holde af, så bare tag og kom”

Ja nogle gør eller gjorde sig lystige på den gode gammeldags kontaktannonce. Og den virkede jo desværre ofte desperat. Den er hører vidst til i ’Mimrelunden’. Men kan man ikke finde en på andre måder, er der selvfølgelig al tid ’billetmærke-modellen’.

Men i dag er dating på internettet den næstmest almindelige måde at starte et forhold på, dertil har du brug for en ekstra god profiltekst, ellers hopper personen blot videre til næste “emne”. Forskning antyder at nr. 1 måde at møde en på sker gennem venner. ’Matching Online’, som måden at møde den eneste ene på er i dag anset for at være bedre end alle de andre måder at starte et forhold på.

dating online

At skrive sammen i længere tid, at mødes i chatrum, via Skype, cam eller andre voice former, at ’date’ først som avatarer i virtuelle verdener som f.eks. ’Second Life’, for så at mødes senere siger uendeligt meget mere for de, der gør det. Det er noget andet end blot at møde en tilfældig person en lørdag aften ude i byen. Din profiltekst i et virtuelt rum er vigtig for din succes. En ’date’ på internettet i en virtuel verden giver mulighed for endda en mere meningsfuld oplevelse end e-mail eller tekst chat. Nu er det vigtigt, hvordan man skriver en god profiltekst på en dating side. Det er vigtigt at kunne skrive gode e-mails eller ’internet messages’ via en avatar til en anden avatar i et virtuelt rum.

kærlighed online

I modsætning til det virkelige livs dating, kan ’online dater folket’ stole på andre ting som uddannelse, indkomst og alder i stedet for øjebliks-erfaring med humor, karisma eller blænden på distancen. Her er din profiltekst meget vigtig. At finde sin date er ikke bare et spørgsmål om at have talegaverne i orden, det viser al erfaring med internet dating. Det er ikke nok at skrue charmen på og besnakke den, man møder i baren. Den slags udelukker i øvrigt de seriøse og generte eller det, at man er naturligt forsigtigt og vil se folk lidt an.

Desværre skaber det et problem for de mange, der ikke er gode til at skrive af den ene eller anden årsag.

Eksempler på datingsider og sider for sexkontakter

Scor.dk

Dating.dk

Match.dk

Boyfriend.dk

Girlfriend.dk

Vi er seriøse – vi ved, at der er masser af ’Internet Scams’ derude, og dem skal du passe på. Online dating svindlere snød sig til mere end £ 33m i det sidste år alene i Storbritannien. Det breder sig også til Danmark.

Når du skriver en profiltekst er der ting du bør gøre og ting du absolut ikke skal gør

Den kendte Dr. Phil i USA anbefaler.

Profiltekstens ABC.

Det er nu om dage almindeligt at møde en af det modsatte køn enten som en ’blind date’ eller et eller andet sted ude i byen på et værtshus. Online dating og en god profiltekst kan være et godt værktøj, når det kommer til at udvide dine muligheder, så længe du er klog, forsigtig og sørger for din sikkerhed. Det er måske lidt svært, men husk, at vi kan hjælpe dig med at skrive en profiltekst, hvis du ønsker det. Du bevarer naturligvis din anonymitet. Og vi sørger for at det også sker med din profiltekst. Anonymitet er altid absolut vigtigt i starten, så du ikke ender med en eller anden sindssyg ’stalker’, du ikke kan slippe af med. I værste fald udsætter du dig selv for en forbrydelse, hvis ikke du er forsigtig.

kærester

Sådan bør du lave din oprettelse af din profiltekst online

Før du går i gang er der ting du skal spørge dig selv om:

 • Er din livshistorie særlig, unik, særpræget, spændende eller imponerende?
 • Hvilke oplysninger vil du dele med din måske kommende date om dit liv. Det gælder personlige eller familiemæssige udfordringer, din historie, mennesker du værdsætter eller begivenheder, der har formet dig eller påvirket dine leveregler?
 • Hvad har du lært om dig selv i tidligere forhold?
 • Hvad er dine målsætninger i et nyt forhold?
 • Har du haft det nødvendige mod til at overvinde eventuelle usædvanlige hindringer eller prøvelser (fx økonomiske, familiemæssige eller fysiske) i dit liv?
 • Hvilke personlige egenskaber (f.eks., integritet, medfølelse, vedholdenhed) fokuserer du på ved dig selv, og hvordan vil du vise, at du har disse egenskaber?
 • Hvorfor kan du måske være mere attraktiv end andre?
 • Hvad er den mest overbevisende grund til at en person skulle kunne være interesseret i lige netop dig?

Tips til din profiltekst:

Profilteksten skal ledsages af et vellignende foto. Folk, der har uploadet et foto, får flere gange mere opmærksomhed end folk, der ikke har et foto. Lad være med at snyde med ungdomsbilleder, billeder af dig i en slank version eller lignende, der snyder. Ærlighed varer længst, og der er ingen grund til at spilde hinandens tid.

 • Sørg for at smile på dit foto. Er det et sexet ansigt du har ’up loadet’? Et skræmmende ansigt kan få nogle til at se bort fra dig.
 • Lad være med at skjule dit ansigt bag et par solbriller eller en hat. En potentiel date er altid interesseret i at se dit smukke ansigt.
 • ”Vis ikke for meget hud”. Ingen ønsker at se dig som den forførende i dit køkken i et stramt outfit med mindre det er sexkontakt du søger.
 • Din profiltekst skal have en overskrift, der virkeligt fanger. Tænk på alle de store reklameslogans, du har set. De præger folks bevidsthed. Du ønsker det samme med din profiltekst.
 • Kontakt dine venner og familie for at få hjælp til at skrive din profiltekst. De ting, som de elsker ved dig, har du måske ikke tænkt på selv. Og det øger din troværdighed.
 • Brug ikke klichéer i din profiltekst. Du kan elske at gå nok så mange lange ture på stranden; hvem gør ikke det? Sig noget interessant om dig selv, noget der er unikt for lige netop dig.
 • Glem ikke at køre stavekontrol. Hvis du har stavet forkert ord i din profil, fortæller du verden, at du er ligeglad med, hvad du laver.
 • Svar på alle e-mails, som du får. Hvis du gik ned på gaden, og nogen sagde hej, ville du sikkert sige hej tilbage. Det er den samme protokol online. Svar, selv hvis svaret er et enkelt, “Nej tak.”
 • Din første e-mail bør ikke være en tirade om, hvor dyr eller billig benzin er. Hold din profiltekst på muntert og enkelt niveau.
 • Som sagt må du ikke give fortrolige oplysninger i din e-mail-udveksling. Hvis du var på en lokal café, ville du ikke give din adresse til tilfældige personer, der står i kø med dig.
 • Mød ikke nogen personligt, før du har snakket med vedkommende i telefon. Stemme og lyd er den bedste måde at bedømme om der er kemi med en anden person.

Cyber ​​sikkerhed

 • Kontroller oplysninger om en potentiel match så grundigt som muligt.
 • Opret altid en separat mail-konto til din online dating aktivitet. Brug ikke dit rigtige navn.
 • Brug en datingsides box, frem for at bruge din adresse
 • Udlever kun dit mobiltelefonnummer, hvis det kommer så langt. Hvis du har fastnet telefon vil dette nummer kunne fortælle din date, hvor du bor.
 • Når du chatter eller skriver e-mails, bør du i begyndelsen aldrig give mere end et fornavn eller et ’Nick’. Virtuel dating, hvor du har en avatar, er den mest ideelle og diskrete måde at starte på indtil de første møder i det virkelige liv.

Datingsider og virtuelle verdner

Nogle datingsider tager penge for, at du kan være med, andre gør det ikke. De fleste giver dig gratis adgang for få dig på krogen, men de indskrænker så dine muligheder for at bruge siderne fuldtud (f.eks. ved at spærre for din adgang til at se billeder i forbindelse med profiltekster). Mange har rigtig meget trafik. Det øger dine chancer for kontakt andre. Er datingsiderne for små vil det sikkert ikke føre til noget som helst. Chatsiderne er altid et godt sted at starte.

Scor.dk kan du komme i kontakt med mænd og kvinder, der søger en sexkontakt eller en kæreste. Her møder du fordomsfrie mennesker, der er klar til dating og flirt. Her kan man score sig en partner eller blot en at tage på weekend med.

Victoria Milan er navnligt designet for mænd og kvinder, som allerede er i et forhold, men som alligevel søger spænding og krydderi gennem en diskret flirt eller affære med mindre de da lever i ’åbne forhold’.

Adult friend finder er en side for singler, par og swingere, der søger sexkontakter. Siden er ret avanceret med muligheder for chat, webcams, og søgninger på profiltekster. Siden er verdensomspændende, så det er godt at have sit engelsk i orden

Single.dk har udviklet en enestående matchalgoritme der ud fra personlighedstests, og de oplysninger man giver kan sætte personligheder sammen, så man kan finde den kæreste, der matcher en bedst til

Dating.dk bryster sig med at være Danmarks bedste dating side for singler. Forbrugerportalen Trustpilot synes at være enige.

Friend Finder er en side for datere der søger international kontakt. Du skal være god til engelsk, når du skriver din profiltekst eller chatter.

40plus.dk er for de modne datere. På 40plus.dk er alle profiltekster lavet af datere over de 40, og det danner et mere seriøst grundlag for at finde kæresten blandt andre voksne mennesker

Boyfriend.dk og Girlfriend.dk er for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transvestitter/transseksuelle.

profil tekstprofil tekst

Virtuel dating: Dating i virtuelle verdner som Second life kræver, at du er god til engelsk, når du skriver en profiltekst. I den virtuelle verden kan du leve et parallelt liv med mulighed for at tjene penge, indrette dig et hjem, have virtuel sex, ja endda kone og børn. I nogle tilfælde ender det med et forhold i ’det virkelige liv’.

Hvad mener pigerne om netdating og en god profiltekst.

En typiske historie fra kvinder der gerne vil, men ikke rigtigt tør. Vi har fået denne historie fra Anna og hun skriver:

Vi lever i en næsten 100 % teknologisk styret verden. Du kan bestille alle dine dagligvarer online og få dem sendt til dit hus. Du kan klare dine bankforretninger, styre dine helbredoplysninger, tage kurser, bestille alverdens ting og samle al elektronisk post fra offentlige myndigheder i din e-boks – så hvorfor ikke finde sig en kæreste eller en bolleven på nettet?

Der findes masser af sider med sex dating, hvor mænd udstiller deres svulmende pikke, og der er ingen grænser for, hvor sexede de gerne vil være. Mange lyver og overdriver – jeg har endda været udsat for en gift mand, der udgav sig for at være single. Uheldigt for ham, at han forelskede sig i mig for efter jeg fandt ud af det, tabte jeg alt for ham. De sider er et mareridt. Hvorfor tror mange mænd egentligt, at vi kvinder tænder på alle de der “Slik min pik” replikker. Den slags får sparket aldeles omgående; hvor bliver nærheden og romantikken af i alt dette? Jeg er en travl og seriøs kvinde med et godt job, og jeg bliver rasede, når min postkasse bliver fyldt op med overfladiske drengerøves studentikose pubertetsdrømme om det perfekte knald med en såkaldt MILF (Moms I would Like to Fuck) – som om livet mellem lagnerne skulle være som i den perfekte pornofilm, hvor svulmende kåde drengede pikke farer hen over lagnerne. Det er for latterligt. Efter en umulig eks, som stadig kører rundt i mit hoved mere end godt er for mit skrøbelige hjerte, ønsker jeg mig bare en rigtig mand. Det tidligere kapitel i mit liv er færdigt, han var bare for meget med sin sygelige selvoptagethed og forfængelighed.

profil tekst

Jeg gik på en online dating site for et par måneder siden. Det skete, fordi jeg var sat under pres fra mine veninder. Det er bare ikke rigtigt blevet til noget alligevel. Jeg kigger lejlighedsvis ind på datingsiden og ofte endte det med, at jeg sad der med rullende øjne efter at jeg havde læst den ene prætentiøse mænds profil efter den næste. Jeg blev endda matchet med nogle af dem efter sindrige personlighedstests og endte hver gang med at tænke, om dette virkeligt var den person, jeg skulle tilbringe resten af mit liv med? Bonden der søgte en kone, og han manglede allerede sine tænder? Den enlige far til fire hjemmeboende børn, der søgte sig en kone (ikke at forveksle med en mor eller en hushjælp) eller den potente behårede maskuline gorillatype, der forsøgte at virke som en mand der var ensom, selvom han i virkeligheden søgte sig et hurtigt knald. Jeg mødte endda en og havde mest lyst til at styrte skrigende ud af døren. Jeg er i virkeligheden mere en ’ansigt til ansigt’ type, men derfor har jeg ikke tænkt mig at droppe min profiltekst endnu.

Det er lidt skræmmende at rulle op og ned af en side med en profiltekst, snesevis af billeder og links til mænd, jeg bliver matchet med. Jeg er efterhånden en ekspert i at gøre dette. Jeg kan finde ud af stort set alt om nogen på et minut eller to, men det løfter desværre også min væmmelse op på et helt nyt niveau.

Det er et vanskeligt spil at afbalancere “hvad den anden person måske gerne hører” og endnu sværere er det at lave en profiltekst, der skiller sig ud fra det “alle siger på deres profiltekster”. Lyder det ikke klicheagtigt når man skriver “Jeg elsker at være eventyrlysten” eller “Jeg elsker min familie, mine forældre inspirerer mig” eller “Jeg vil have nogen til at være min bedste ven og partner, og en jeg kan have det sjovt med“. Som om de fleste ikke ville kunne skrive under på det. Det virker bare som typiske plusord, der får en til at tage sig ud som en vidunderlig familieperson. Sådan en enhver svigermor ville stille på sit klaver med glæde.

Og så kan det alligevel ende med, at man falder over en profil, der ikke giver dig disse typiske stikord. Det kan være den, der får dig til at tænke “Adr”; denne person er bare for meget. En unormal profiltekst, der på en overdrevet måde forsøger at behage på en internet dating site, er simpelthen bare for udmattende. Jeg savner endnu den profiltekst, der får mig til at tænke ”Wow” – her er han den person, der har en livshistorie, der er særlig, unik, særpræget, spændende eller imponerende. Han kan tage personlige eller familiemæssige udfordringer, han har en historie uden pral og overdrivelser, og han forstår at værdsætte de begivenheder, der har skabt de leveregler, der styrer hans spændende liv?

Jeg leder stadig og jeg har sendt et par tekstbeskeder frem og tilbage, er i kontakt med et par fyre, men jeg har ikke mødt ham endnu. Jeg ved egentligt ikke engang, hvad jeg skal gøre for at komme til denne fase i mit nye liv. Det er ligesom at bruge en hel masse penge på at købe en virkelig dyr kjole, og få den leveret til mit hjem bare for efterfølgende at finde ud af, at det er den forkerte størrelse. Jeg er så træt af at forsøge mig med tøj, der ikke passer.

Men jeg ved han findes derude, og et første tegn på, at han er den han udgiver sig for at være uden det for det meste bare er, som jeg skriver her, er at han kan skrive en spændende og god profiltekst. Så ved jeg også at han kan udtrykke sig ordentligt. Når det sker, er jeg sikker på han i det mindste kommer tæt på ’den helt rigtige rigtige størrelse’.