Find billigt urtemedicin her for din sundheds skyld

Nanna 5. april 2018 Kommentarer lukket til Find billigt urtemedicin her for din sundheds skyld
Find billigt urtemedicin her for din sundheds skyld

Urtemedicin har været bruge i århundrede

Hvis man nævner ord som kosttilskud eller urtemedicin i forbindelse med en konsultation hos en praktiserende læge er det som om, at lægen ændrer sig til en elektronisk ’automatpilot’. Man får at vide, at den slags beskæftiger man sig ikke med her! Den slags har ingen virkning, og kosttilskud er ikke nødvendige, hvis man indtager en alsidig og sund kost. Lægestanden sætter desværre med få hæderlige undtagelser ofte denne automatpilot til. Læger, hospitaler og statslige styrelser synes alle at danse efter medicinalindustriens pibe. For nok kan der sikkert være bivirkninger ved naturmedicin, akkurat som der er bivirkninger på produkter fra medicinalindustrien. Og nok virker urtemedicin ikke i alle tilfælde, men det gør medicinalindustriens frembringelser så sandelig heller ikke! Og de metoder der anvendes i forskning vedrørende virkninger og bivirkninger er bestemt ikke altid de bedste, hvis der da ikke lige frem ’fuskes’ med data for, at man kan få de resultater frem, der giver hæder, ære og berømmelse – og sidst men ikke mindst bevillinger, store bevillinger fra den industri, der skal kunne underbygge sine påstande om, at et eller andet præparat virker. Den om sig gribende brug af skadelig psykofarmaka er det seneste bevis på, at der findes ”anerkendt medicin” man simpelthen skal være forsigtig med at acceptere, selvom lægen anbefaler det.

Sundhed med urtemedicin køb det billigt i dag

Den udskældte urtemedicin eller herbacin handler om kunsten i eller praksis med at bruge urter og urtepræparater til at bevare sundhed og forebygge, lindre eller helbrede sygdomme. En plante, en plantedel eller et udtræk af planten samt en blanding af disse bruges i herbacinen. Man taler også om herbalisme, og de anvendte ingredienser er f.eks. en plantes frø, bær, rødder, blade, bark, eller blomster. Naturmedicin har en lang tradition ved siden af den konventionelle medicinale viden. Historisk set måder man herbacinen langt tid før den konventionelle medicin kommer på markedet. I takt med at det har vist sig, at urtemedicin kan være gavnlig. Og det er sket på trods af den automatiske afvisning, man ofte støder på fra lægestanden. Urterne er alligevel gået hen og blevet en del af de traditionelle behandlingsmetoder. Forbedringer med hensyn til analyse og kvalitetskontrol sammen med fremskridt inden for klinisk forskning viser værdien af urtemedicin i behandling af og forebyggelse af sygdomme. Så indenfor medicinalindustrien ser man også nye muligheder for at koncernerne kan øge gigantiske indtjening yderligere. Organisationen for Verdenssundhed (WHO) har for nyligt anslået, at 80 % af den globale befolkning i dag er afhængig af urtemedicin, der er taget i brug af landenes sundhedssektorer. De, der rejser i Tyskland, ved at brugen af urtemedicin her er lang mere udbredt end i f.eks. Danmark. Man møder det overalt i Tyskland, på apoteker, i håndkøb og i specialforretninger. Man kan få produkter her, der slet ikke forhandles i Danmark. Man vurderer, at omkring 600 til 700 plantebaserede medicinalvarer ordineres af omkring 70 % af de tyske læger. Den offentlige utilfredshed med prisen på receptpligtig medicin, kombineret med en interesse i at vende tilbage til naturlige eller økologiske løsninger, har i USA ført til en stigning i forbruget af urtemedicin.

Herbacin anvendes til behandling af mange tilstande f.eks. astma, eksem, præmenstruelt syndrom, Reumatoid artritis, migræne, menopausale symptomer, kronisk træthed, irritabelt tarmsyndrom og cancer. Naturlægemidler og kosttilskud anvendes bedst i samråd med en uddannet læge, der ved noget om naturmedicin, og som ikke er hæmmet af fordomme og traditionelle opfattelser. Helsekosteksperter, kiropraktorer, naturopatiske læger, apotekere, læger og eksperter inden for traditionel kinesisk medicin bruger urter til at behandle sygdom. Naturlæger mener, at kroppen hele tiden stræber efter at opnå en balance. Kun naturlige behandlingsformer kan understøtte denne proces. De er uddannet i forbindelse 4 årige studier ovenpå deres medicinske uddannelse. Ved forskellige specialiserede institutioner kombineres kurser i konventionel lægevidenskab (såsom patologi, mikrobiologi, farmakologi, og kirurgi) med klinisk undervisning i urtemedicin, homøopati, ernæring og livsstil rådgivning.
Urtemedicinen stammer helt tilbage fra Middelalderen, hvor munke i klosterhaver dyrkede forskellige lægemedicinske planter. Mange af de haver er i dag bevarede for eftertiden. I den lille, medicinske have i Sagnlandet Lejre, kan man f.eks. se mange af de planter, middelalderlægen Henrik Harpestreng havde i sin medicinske urtehave i Roskilde. Harpestreng var faktisk Danmarks første læge. Haven passes i dag af et have-laug bestående af en gruppe af frivillige, der med entusiasme har fået genanlagt haven.